prapa në rezultat

Meshkurti 2

Magjistralja Lipjan-Prishtinë Km2, Prishtina

Mirë se vini në Meshkurti 2

Shërbimet
Përshkrimi

Meshkurti, kompani profesionale që ofron arredime të ndryshme. “Meshkurti Shpk” operon në tregun e Shqipërisë që nga viti 1998, si dhe aktiv edhe në Kosovë. Produktet tona cilësore dhe me kualitet të lartë, përfshijnë arredimin e bareve, pajisjeve të gatimit, arredim të restoranteve, pajisje për lokale të ndryshme përfshirë edhe fast food. Poashtu te Meshkurti mund të gjeni vitrina frigoferike për pasticeri, frigorifera për akullore, rafted dhe produkte për markete dhe supermarket. Poashtu Meshkurti ofron edhe Kaldaja për ngrohje dhe kafe Valentino. Produktet tona janë të llojllojshme, me klientë të ndryshëm dhe shtrirje në pothuajse të gjitha territoret shqiptare. Për informata në Shqipëri kontaktoni në +355682000820, ndërsa për në Kosovë 044 844 848.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 5790
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: