prapa në rezultat

LABI COM

Rr. Hamzë Jashari 28 , Prishtinë

Mirë se vini në LABI COM

Shërbimet
Përshkrimi

Kompania ndërtimore LABI COM me pronar inxhinierin e diplomuar të ndërtimarisë z.Shefqet Gashin, me staf profesional dhe përvojë shumë vjeçare, ofron banesa dhe lokale me ndërtim cilësor dhe me çmime shumë të volitshme në dy pozitat kryesore të Prishtinës. Afër qendrës te Qafa në lagjen Tophane, Prishtinë si dhe në Breg të Diellit përballë monumentit të presidentit Rugova, nga ku Prishtinën e ke në pëllëmbë të dorës. Banesat dhe lokalet janë të dizajnuara sipas modeleve më të fundit evropiane me dimensione të ndryshme dhe në disa vende mund te dizajnohen edhe sipas dëshirës suaj. Ekipi ynë i profesionistëve ndërtimtarë ka mbi 29 vite eksperiencë dhe njohuri të kombinuara teknike në një gamë të gjerë të punëve ndërtimore.Ne ju ofrojmë apartamente të bukura dhe komode të nivelit të lartë cilësorë me standarde europiane të ndërtuara me mure akustike si dhe pērveq ngrohjes vetanake e bëjmē edhe instalimin e ngrohjes qëndrore pēr tu kyçur me termokos. Për më shumë kontaktoni në këta numra të telefonit: +381 (0) 38 235 038 , +377 44 220 332, +377 44 808 888, +386 49 888 101 (Viber)

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 1143
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: