prapa në rezultat

Mobileria "Drini Mob"

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë , Prelez, Ferizaj

Mirë se vini në Mobileria "Drini Mob"

Shërbimet
Përshkrimi

Ne kemi krijuar një traditë shumëvjeçare në prodhimin e mobiljeve me kualitet të lartë. Me një staf të përshkushtuar në punë ne kemi arritur që të krijojmë emër jo vetëm në komunën e Ferizajt e të komunave përrreth, por edhe në Prishtinë e kudo në Kosovë, por edhe jashtë kufijve, madje deri në perëndim. Përpos prodhimeve kualitative, në Mobilerinë tonë edhe çmimet janë mëse të arsyeshme që na bëjnë të dallohemi nga të tjerët. Ne bëjmë prodhimin dhe montimin e mobiljeve, e poashtu punojmë edhe me porosi... Synimet tona janë rritja e vazhdueshme e tregut...

    Shqyrtimet: 1/5
  • 09/07/2020

    Paska mobile me koalitet nalt

Shikimet : 546
Rating: 5/5.0
049 533 327

Orari i punës

Vlerso: