prapa në rezultat

AA CONSULTING

Afrim Vitia, Nr.6 Prishtinë

Mirë se vini në AA CONSULTING

Shërbimet
Përshkrimi

Shërbime financiare dhe të kontabilitetit. Kompania AA Consulting është kompani që ofron shërbime të kontabilitetit dhe të financave. Kompania përbëhet nga stafi profesional për trajnime, konsulencë dhe shërbime të kontabilitetit të cilët veprojnë si punonjës dhe bashkëpunëtorë në kuadër të AA Consulting, që sjellin përvojën e gjerë në sektorë të ndryshëm të kontabilitetit, financave dhe menaxhimit. Përveq shërbimeve të kontabilitetit, AA Consulting ofron edhe konsulenca, plane biznesore si dhe përgatitje të raporteve të ndryshme financiare. Gjithashtu, ashtu siq edhe duhet jemi në hap me të gjitha ndryshimet në legjilislacionin tatimor në vendin tonë. AA Consulting deri më sot ka ndërtuar reputacion me shërbimet profesionale dhe kujdesin e theksuar ndaj klientëve që posedojmë. I gjithë stafi i AA Consulting dhe këshilltarët tjerë kanë shumë vite përvojë pune dhe ushtrojnë, ose kanë ushtruar në të kaluarën pozita të ndryshme me kompani të mëdha në vendin tonë. Kompania jonë operon që nga janari 2013 edhe stafi i kompanise ka ofruar nga fillimi shërbimeve të kontabilitetit dhe trajnimeve që nga viti 2013.

    Shqyrtimet: 0/ 0
Shikimet : 309
Rating: /5.0
049 533 327

Orari i punës

Mbyllur
  • Hënë 09:00 - 17:00
  • Marte 09:00 - 17:00
  • Mërkure 09:00 - 17:00
  • Enjte 09:00 - 17:00
  • Premte 09:00 - 17:00

Vlerso: